Ago 01
  • La Devesa_Jazz_Rita Payés_Música en directe
  • la devesa 2017_Arbolí_Rita Payés_Aniversari La Devesa

1ER ANIVERSARI DE LA DEVESA

El dia 10 de juny de 2017 vam cel·lebrar el PRIMER ANIVERSARI DE LA DEVESA amb una bonica vetllada amb música jazz en directe de la mà del «Cor Ciutat de Reus» i la formació «Rita Payés & All Around Quintet». La festa es va celebrar a la plaça on es va muntar un escenari, taules i cadires i una barra de bar. La vetllada va congrerar una bona part dels socis i veïns del poble, que van gaudir de la música i d’un sopar de carmanyola.

A banda, com a gran novetat, va tenir lloc la cel·lebració de la cerimònia d’entrega de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS HERBULINO 2017. Un jurat composat per Jordi Juncosa, Conxita González i David Muñoz van suggerir les candidatures que els socis van votar per resoldre els premiats. Aquesta inciativa innovadora vol posar en valor les iniciatives i les persones amb una implicació especial per al poble i el terme d’Arbolí. Els guanyadors d’aquesta primera edició van ser:

Jordi Juncosa (PREMI SALVIA Salvia officinalis. A LA TRAJECTÒRIA CIUTADANA). Premi de reconeixement a aquelles iniciatives, projectes, institucions o persones que amb una llarga trajectòria hagin contribuït al desenvolupament del poble en algun dels seus aspectes: econòmic, cultural, social, etc.

Meritxell Romanos i Miquel Àngel González (PREMI FARIGOLA Thymus serpylum. AL SERVEI A LA COMUNITAT). Reconeixement a incitatives, projectes, institucions o persones que en l’actualitat estiguin treballant de manera solidaria o elogiable per la bona convivència, la millora del benestar o l’enfortiment de la comunitat.

Josep Masdeu, PREMI PONIOL Satureja fructicosa. A LA CURA DEL PATRIMONI NATURAL O CULTURAL. Dedicat a aquelles incitatives, projectes, institucions o persones que hagin destacat recentment per desenvolupar activitats relacionades amb la preservació del medi natural, de la biodiversitat, en la recuperació del patrimoni rural o agrari, en el coneixement de l’entorn o del patrimoni local, etc.

Esperem celebrar una propera edició dels Premis Herbulino amb el tercer aniversari de l’entitat.