Sep 19
 • Rentadors_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 4_Arbolí_la Devesa
 • Activitats en família 2_Arbolí_la Devesa
 • Activitats en família_Arbolí_la Devesa
 • Andròmeda_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 5_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 6_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 1_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 7_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 3_Arbolí_la Devesa
 • Música a la font 2_Arbolí_la Devesa

MÚSICA A LA FONT, ARRIBA A LA SEGONA EDICIÓ

El passat 10 de setembre es va celebrar la segona edició de la Música al Font. Festa per celebrar la joia de la font d’Arbolí, unes de les fonts del Riu Siurana, i de l’aigua que mai hi ha deixat de brollar. Aquesta festa coincideix amb el final d’estiu i es celebra a l’espai on hi ha la font principal del poble, al costat dels tradicionals safaretjos.

La diada va portar música dels millors dj’s de la contrada:
John Brothers ( Albert Juan Enric Juan Asens) / Porrera
Mag Deejay / Arbolí
Paudebanyoles / Banyoles
DjAh / Arbolí
Miss Txuting / Cornudella
DJs BONK3RS / Cornudella

A més de la música la festa comptà amb la presentació d’un treball artístic de Núria Rion i un àpat per dinar elaborat amb filosofia de cuina d’autor de la gran Núria Cuinetes. Una gran decoració hand-made coronava la font i el safrejos per vestir-los de gala.

El vermut va ser amenitzat amb ritmes caribenys, funky i soul. #vermutmiro presidint l’acte com no podria ser d’altra manera. Per aquella hora també vam tenir un taller per a petits i grans de construcció de vaixells pels safrejos. com no podia ser d’una altra manera la festa es va animar al vespre amb una pista de ball immillorable. Visca la Font d’Arbolí, visca l’aigua i visca el fluir!

#musicaalafont