Jun 06

GRAN BINGO DE SANT JOAN PER LA SEU DE LA DEVESA

El passat mes d’abril es van iniciar les obres de rehabilitació de la nova Seu de La Devesa. El local social ja està en marxa i volem donar-li una empenta el proper dissabte 23 de juny al migdia, amb EL GRAN BINGO DE SANT JOAN. Els diners recaptats durant l’acte aniran destinats a continuar amb la rehabilitació de l’edifici que te previst finalitzar la primera Fase de l’obra abans que acabi l’any.

De les 12 h a 16 h de la Nit de la Revetlla celebrarem EL GRAN BINGO a la plaça d’Arbolí. La jornada estarà vestida de música dj amb els locals Dj Mag, Dj Ah! i Dj Mike. El «show» anirà de la mà del soci i amic Armand Falujat qui farà una demostració d’esquilar ovelles oberta al públic. Tindrem vermut, un bon pica-pica i un Gran Bingo amb premis molt suculents. Tenim grans col·laboradors! Mireu, mireu al final de la notícia i feu-vos una grata idea de què us pot tocar!

La diada promet ser una gran festa així que reserveu la data i veniu a gaudir amb amistats i familiars del Gran Bingo de Sant Joan mentre doneu suport a un projecte col·lectiu i associatiu carregat d’il·lusió. Comencem la temporada d’estiu amb una bona causa i el dia més llarg de l’any amb bona companyia.

Per una Seu alegre, organitzada i ben bonica!

*Aquest acte forma part d’una sèrie d’accions per finançar les obres de reforma de la nova Seu Social. Fins ara; una derrama extraordinària de 100 €/any per soci/a acordada en assemblea, el treball continuat i organitzat de l’equip de Local, algunes jornades de treball col·lectiu i voluntari, la recerca d’ajudes de finançament públic i privat i accions festives com la que tindrem el proper dissabte 23 de juny: EL GRAN BINGO DE SANT JOAN.

** Col·laboradors: Vermuts Miró, Lo Teatret de Porrera, Cateura, La Segalla, Cansaladeria Papaió, Luxiform, Cafè La Renaixença, Restaurant Venta de Pubill, Coselva, Casa Porqueres, Mel del Padrí, L’Hostalet, Refugi d’Arbolí, Xarcuteria Pepita, Fleca Tere, Celler Burgos Porta, Restaurant Siurana, Eli Perruquers, Escola de Permacultura Montsant, Celler Cooperatiu Cornudella del Montsant, Tretze Sports, Armand Flaujat, Formatges la Segalla, Jordi Pamies, Goma II

Veure el projecte: PROJECTE DE REHABILITACIÓ DE LA SEU SOCIAL