Nov 01

ARBOLÍ CELEBRA LA TERCERA EDICIÓ DE LA CASTANYADA AMB MÚSICA FOLK

Com ja comença a ser tradició Arbolí es vesteix de festa la vesprada del 31 dʼoctubre. Després de molts anys dʼaturada i amb lʼempenta de La Devesa, estem recuperant aquesta festivitat amb molta alegria.

Enguany la música la posa el grup de música folk “Julivert” amb un repertori animat de cançons populars i de taverna i un directe desenfadat i participatiu. El públic podrà cantar, ballar i animar la castanya. Una formació de 3 músics; violí, guitarra acústica i acordió diatònic amb versions de Sisa, Llach, cançons populars d’Euskal Herria, dʼItàlia, Occitània, el País Valencià o Ses Illes.

La festa comença a les 20h del vespre amb música de carrer mentre es fa la brasa, les castanyes, els moniatos i sʼacaba de preparar el plat fort; estofat de senglar km0 i sopa de farigola local. Sortirem a ballar amb la canalla i entre riures i cantarelles es serviran plats a les 21:30h. Després dʼun bon sopar amb vi del vinater Cateura i postres de vi dolç i ranci de Cal Cutxorro, lʼatmosfera festiva començarà a les 23:30h. Tot tindrà lloc a la sala de Ball del poble.

Rialles, cantarelles, balls i sarandonga per passar el fred i la castanya.

 

Amb el suport de la Diputació de Tarragona i sota lʼorganització de lʼAssociació Cultural La Devesa dʼArbolí.