Dic 03

REHABILITACIÓ DE LA SEU SOCIAL

Ja fa un any que La Devesa vam adquirir l’immoble de l’antiga abadia i refugi d’Arbolí, situat al bell mig de la plaça del poble. Una cessió per 70 anys que ens permetrà albergar la Seu social de l’entitat per una llarga temporada.

La il·lusió de tenir un espai social és latent entre moltes persones associades. Un espai de reunió, de trobada, per fer-hi activitats, de formació, de xerrades, per presentacions… Un espai també per acollir-hi la canalla del poble, si ho desitgen, que cada vegada és més present. També per fer-hi activitats vinculades al cos i al moviment, per grans i petits. Un espai amb pati per veure les estrelles a l’estiu i amb sostre i estufa per fer llargues tertúlies a l’hivern. Ens agrada imaginar-nos aquest espai petit, bonic, versàtil i recollit.

Però abans de tot hi ha molta feina. Hores i dedicació per aconseguir fer aquest espai a mida. L’edifici que actualment tenim està vell i atrotinat. Ha rebut trompades i ha tingut llarga vida. Però fa molt que no rep manteniment. Per això, gràcies a l’arquitecte i soci David Boada, i a l’equip de socis que estan liderant el projecte de coordinació i obra, hem pogut començar a trepitjar la futura seu social i fer soroll.

L’obra que procedeix és costosa i llarga. Sorgeixen imprevistos a cada cop de martell. Els diners van rebent-se a poc a poc, amb l’ajuda extra dels socis/es i gràcies al suport de la Diputació de Tarragona. Volem fer-ho bé, en tenim moltes ganes però sabem que és un projecte lent. Anem a poc a poc però sobre segur.