Ago 31

LA MÚSICA A LA FONT ES REMULLA DE SONS EN DIRECTE

Com cada any quan s’acomiada l’estiu i per celebrar la diada a Arbolí, La Devesa celebra la Música a la Font. Una festa a l’espai de la font i els safaretjos per posar la mirada i el cos al qual havia estat el punt neuràlgic de socialització i d’economia local. La meravellosa font d’Arbolí que mai ha deixat de brollar i que ha donat, i dotat, de vida al poble. Cançons, instruments, beats, ball, creació i molta gresca per a un ritual d’agraïment a l’aigua i la font que se celebra des de fa quatre edicions.

Enguany la programació aposta per estils musicals ben diferents i per una barreja de música dj i directe. Música jazz, techno, rap, percussió i electrònica. Dj‘s de la comarca com John Brothers, Bonkers i Dj MAG i joves formacions musicals amb arrels al Priorat els raperos «Wine Vandals» o el trio de jazz «Littus&TT’S» amb el il·lustre batreria tarragoní Joan Torné.

La festa comença a les 12 h amb música per la canalla. Temes remesclats del grup «Ara Va De Bo», cançons infantils que recuperen temes populars catalans i d’altres de creació que s’han integrat perfectament al repertori de la música catalana. Paral·lelament als safaretjos s’hi farà un taller creatiu per petits i no tan petits, al voltant de l’aigua i la font.

A l’hora del vermut acompanyaran el directe electritzant de bateria, baix i guitarra amb «Littus & TT’S Jazz Trio». Residents a Barcelona, el swing i l’ambient vibrant estan assegurats. Temes de jazz, bosanova i algun tema propi. Uns músics amb una energia molt especial que contagiaran de bon rollo l’ambient.

Per dinar hi haurà gaspatxo i fideuada. Porteu els vostres plats, bols i coberts, us ompliran la vaixella amb un gustet i una aroma que no passarà desapercebuda. L’experiència gastronòmica de La Devesa és un èxit assegurat. El fil musical el portaran els locals Paudebanyoles i Ah! i el cafè vindrà remesclat amb el resident MAG deejay qui de ben segur animarà el cigaló. Un dj set que s’anirà engrescant per endinsar la tarda els germans John Brothers de Porrera, uns clàssics del famós Electrowateke del Priorat que es podrà combinar amb gin de síndira.

A mitja tarda, la Batukada Batukat de Castellvell portarà una estona de timbals i percussió per accelerar el ritme i donar pas a la formació que més expectació ha generat del programa d’enguany: Wine Vandals de BCN, Porrera i Gratallops. Un col·lectiu de joves que trepitjaran l’escenari amb hip-hop i trap electrònic mentre s’aixequen tres pilars de pintura grafiti en directe. Es rapejaran formes i psicodèlies i es pintaran beats techno i electrònics. Del directe passaran al dj set, la combinació perfecte per entrar en l’onada més festivalera que l’acabaran els coneguts Bonk3rs de Cornudella de Montsant.

La riera corre, l’aigua no es mou. La Música a la Font, raja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV Música a la Font
Diumenge 8 de setembre de 2109
De 12 h a 22 h.

12 h Música infantil
13 h Litus & TT’s Jazz Trio (live)
15 h Mike Gray & Dj Ah! (dj set)
16 h Dj Mag (dj set)
17 h John Brothers (dj set)
18 h Batukat (live)
1830 h Wine Vandals (live)
21 h Bonkers (dj set)

Menú: gaspatxo, fideuà, vi & postres (12€)

Organitza: La Devesa
Amb el suport de: Ajuntament d’Arbolí