Feb 26

Quasi a punt, el nou espai social de La Devesa

Després de molts mesos d’esforç les obres de rehabilitació de la planta 0 de la nova seu social de La Devesa estan quasi enllestides. Només queden quatre detalls i ja tindrem a punt aquest primer espai que tant hem projectat. El que fa mesos eren uns metres quadrats «ruinosos» avui per avui ja son tot un espai: una sala on poder reunir-nos, mostrar-hi exposicions, fer-hi presentancions, convocar conferències i tot allò que entre tots/es decidim.

«És l’espai que ens va fer començar,

és el motor amb què ens vam organitzar,

és el primer fi que col·lectivament vam acordar.»

Un espai per a nosaltres, un espai per dibuixar a la nostra manera, una habitació pròpia.

Al mes de juny, amb  motiu del 3r aniversari de la Devesa, inaugurarem la sala públicament. Tenim moltes ganes d’obrir-nos a tothom i mostrar el que hem aconseguit; el nostre petit espai que ens fa ser qui som.

*Les obres de rehabilitació de la Fase 1 que compren el Pla 2018-2020 han sigut executades amb el suport de la Diputació de Tarragona i recursos propis.