Jun 14

Revetlla de Sant Joan 2021

Celebrem la revtella de Sant Joan amb una mica de Rumba. Ens acompanyaran «Els Xatus» formació que n’és part el nostre veí Pau Fort i d’altres rumberos que l’acompanyen.

Com ja és tradició el sopar serà en format “jo-poso”. Es muntaran taules i cadires a la plaça i cadascú les podrà omplir dels seus tiberis. L’ajuntament convida a coca del forn Montral i Brut Nature del Celler 9+ de la Nou del Gaià. La Devesa muntarà la barra si voleu refrescar-vos amb algun refrigeri i/o combinat.

I com el foc no hi pot faltar, es farà una petita foguera en aquesta festa tant nostrada. Un foc que purifica, que neteja, que guarda de malaties, de mals esperits, d’embruixaments i de diables.

Recordeu que els petards ens agraden però sempre que no possin en perill els nostres boscos i entorn. Agafeu-ne de la clase I i II i llanceu-los només dins del poble. Estem en una zona molt fràgil d’incendis.

Donem la benvinguda a l’estiu i celebrem la nit més curta de l’any amb bon ambient. Visca la revetlla de Sant Joan!

A nivell pràctic és preferible reservar plaça. Tot i que la festa se celebrarà a la plaça i és gratuïta demanem inscripció prèvia per tal de tenir un control de l’aforament i de les persones assistents, tal com marca la normativa a dia d’avui. Podeu reservar directament a qualsevol persona de l’organització o a: associacio.cultural.la.devesa@gmail.com