Sep 29
corre foc_La Devesa_Arbolí

Festa Major d’Arbolí 2021

Ja arriba la FESTA MAJOR d»ARBOLÍ

Reserveu el 1/2/3 d»Octubre, tenim un programa completíssim i ple d»actuacions per tots els gustos.

El plat fort el posa  «Always drinking Marching band» el dissabte a les 20h. , no hi podeu faltar. Una formació plena de ritme, xaranga i diversió assegurada. Instruments de vent, percussió i molt de show, una festassa!!!! I ho rematarem amb els diables i el diabló de La Selva del Camp a les 23h i si les coses ho permeten una mica de djMag.

Pero comencem el divendres  dia 1 amb les Susannes, vinguda de Valls, cantautora rural i soiré de vins locals a l»espai El Pigot. Aquí sí que cal reservar plaça! Teniu tota la info al programa que adjuntem.

I diumenge tindrem bastoners/es de Capafonts, ball i taller de jotes amb La Clavellinera i la cobla Mirantfont. I a la tarda espectacle i circ amb la formació Circ de Jocs per famílies, adults, nens, nenes, avis, avies i tothom amb ganes de riure i de jugar.

No podeu faltar a la gran festa d»Arbolí. Celebrem i gaudim del poble amb l»entrada de la tardor, les llums i els sons per l»ànima. Veniu a passar una bona estona!